Entrevista a Javier Cercas - Sturli, Valentina; Guerry, François-Xavier (SigMa - Rivista di Letterature comparate, Teatro e Arti dello spettacolo, 2023)
En esta contribución, Valentina Sturli y François-Xavier Guerry entrevistan a Javier Cercas.